Eläinlääkäri Leena Oksanen Oy

Lemmikkisi omalääkäri Oulun seudulla

Eläinlääkäri Leena Oksanen Oy

044 3371971

Nuutintie 13
90650 OULU

Eläinlääkäri Leena Oksanen Oy Oulussa ja lähialueilla

Pieneläinklinikaltani Oulusta saat eläinlääkäripalvelut kissoille, koirille ja muille pieneläimille. Tarvittaessa teen myös kotikäyntejä. Tutustu palveluihini tai kysy ratsuhevosten maahantuonnista!

Ajanvaraukset aina puhelimitse numerosta 044 337 1971

Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse arkipäivisin klo 9-10 ja klo 12-13 välillä, mutta pyrin vastaamaan pikaisesti myös muina ajankohtina. Tiistaisin ja torstaisin minut tavoittaa klo 17 saakka, muina arkipäivinä klo 14 saakka. 

Ajo-ohje

Jos tulet ERKKOLAN SILLAN yli, aja sillan jälkeisestä valoristeyksestä oikealle SANGINTIELLE. Käänny tien kääntyessä vasemmalle KOIVUMAANTIELLE ja sitten ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle ja sitten ensimmäisestä risteyksestä oikealle KUPARILAMMINTIELLE. Seuraava risteys vasemmalle tuo NUUTINTIELLE ja vastaanotto on ensimmäisessä talossa oikealla. Seinällä lukee eläinlääkäri.

Jos tulet VAALANTIELTÄ, käänny Myllyojan ostoskeskuksen kohdalta valoristeyksestä ostoskeskukseen päin KOIVUMAANTIELLE. Toinen risteys oikealle tuo SORATIELLE. Käänny Soratieltä ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle KUPARILAMMINTIELLE ja sitten ensimmäisestä risteyksestä oikealle NUUTINTIELLE. Vastaanotto on ensimmäisessä talossa oikealla puolella, seinässä lukee eläinlääkäri

Yhteystiedot:

Eläinlääkäri Leena Oksanen Oy

Nuutintie 13

90650 OULU

044 3371971

www.elainlaakari-lo.fiwww.elainlaakari-lo.fi