Eläinlääkäri Leena Oksanen Oy Oulussa ja lähialueilla

Katso yhteystiedot

Pieneläinklinikaltani Oulusta saat eläinlääkäripalvelut kissoille, koirille ja muille pieneläimille. Tutustu palveluihini
Ajanvaraukset aina puhelimitse numerosta 044 337 1971.

 

Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse arkipäivisin klo 9–10 ja klo 12–13 välillä, mutta pyrin vastaamaan pikaisesti myös muina ajankohtina.

Tiistaisin minut tavoittaa klo 17 saakka, maanantaina ja keskiviikkona 15 saakka. Torstaina klo 15 asti.

Perjantaina en ole tavoitettavissa.

Yhteystiedot

Eläinlääkäri Leena Oksanen Oy

Nuutintie 13,

90650 Oulu

044 337 1971

 leena.oksanen@elainlaakari-lo.fi

Ajo-ohjeet

Jos tulet Erkkolan sillan yli, aja sillan jälkeisestä valoristeyksestä oikealle Sangintielle. Käänny tien kääntyessä vasemmalle Koivumaantielle ja sitten ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle ja sitten ensimmäisestä risteyksestä oikealle Kuparilammintielle. Seuraava risteys vasemmalle tuo Nuutintielle ja vastaanotto on ensimmäisessä talossa oikealla, seinässä lukee eläinlääkäri. 


Jos tulet Vaalantieltä, käänny Myllyojan ostoskeskuksen kohdalta valoristeyksestä ostoskeskukseen päin Koivumaantielle. Toinen risteys oikealle tuo Soratielle. Käänny Soratieltä ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Kuparilammintielle ja sitten ensimmäisestä risteyksestä oikealle Nuutintielle. Vastaanotto on ensimmäisessä talossa oikealla puolella, seinässä lukee eläinlääkäri.